Demobox aanvragen

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

Wilt u een demobox aanvragen, zodat u kunt zien of de vloer die u uit heeft gekozen perfect past bij uw woning? Hebeta biedt gratis demoboxen met kleur- of vloerstalen die wij bij u thuis laten bezorgen. In ons uitgebreide assortiment vindt u hoogwaardige en duurzame vloeren van pvc, laminaat, karpet of tapijt. U kunt een gratis demobox aanvragen op basis van de vloerconfigurator om verschillende kleuren of materialen met elkaar te vergelijken in uw woning.

Gratis een demobox aanvragen

Door het aanvragen van een demobox kunt u in alle rust ontdekken wat voor soort kleuren of materialen uw voorkeur heeft. Vul het formulier in en ontvang binnen enkele dagen maximaal vier gratis kleurstalen op de mat. Weet u niet zo goed wat voor vloer het beste bij uw woning past? Ontvang passend advies over onze matte pvc-vloeren of over onze andere vloeren van een gespecialiseerde verkoper. U kunt naast het aanvragen van een demobox ook digitaal uw favoriete vloeren vergelijken met onze vloerconfigurator. Maak een foto van uw woonkamer, kies de Hebeta-vloer die u mooi vindt en visualiseer de vloer in uw woonkamer met één klik.

Neem bij vragen contact met ons op

Het aanvragen van een demobox is gratis. Vergelijk verschillende kleuren en materialen en ontdek wat het beste past bij uw interieur. Heeft u een vraag? Stel deze aan ons kantoor in Genemuiden, nabij Zwolle, door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar (038) 385 52 34. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hebeta.nl. Wij voorzien u graag van passend advies.