Duurzame vloerverwarming Genemuiden

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

Duurzame pvc-vloeren, laminaat of vloerbedekking dat geschikt is voor vloerverwarming, vindt u in de exclusieve vloerencollectie van Hebeta, gevestigd in Genemuiden. In ons unieke assortiment vindt u laminaat- en pvc-vloeren met een realistische houtlook of betonlook. Dankzij onze gespecialiseerde, duurzame techniek is geen enkele plank hetzelfde, net als bij een authentieke houten vloer. Echter profiteert u bij het kopen van een pvc-vloer inclusief vloerverwarming van aanzienlijk minder onderhoud en een langdurige levensduur. Bekijk onze collectie online of bezoek een gespecialiseerde dealer bij u in de buurt.

Het kopen van een pvc-vloer in combinatie met vloerverwarming

Een vloer van pvc is niet alleen makkelijk om te leggen, maar zijn ook nog eens slijtvast en eenvoudig om schoon te houden. Daarnaast is het kopen van een duurzame pvc-vloer ook zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Als specialist in houtlook pvc-vloeren, vindt u bij ons een zeer uitgebreid aanbod. Zo kunt u pvc-vloeren met een visgraatmotief kopen in combinatie met vloerverwarming, waaronder een zwarte visgraatvloer. Zo geeft u uw woning of kantoorpand een klassieke, stijlvolle uitstraling. Bent u meer een liefhebber van de legmethode Hongaarse punt? Ook dat is mogelijk. Daarnaast bieden we ook prachtige laminaatvloeren aan, waaronder XXL-laminaat in de kleur lichteiken. Weet u niet welke duurzame vloer het beste past bij uw huidige vloerverwarming? De professionals bij een van onze vaste verkooppunten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden omtrent vloerverwarmingen en pvc, laminaat of vloerbedekking.

Investeer in pvc voor optimaal gebruik van vloerverwarmingen

Maak gebruik van onze configurator om uw nieuwe droomvloer te bekijken in uw huidige woning of pand en vraag direct een vloerstaal aan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor vloerverwarmingen inclusief pvc? U bent van harte welkom in een van onze verkooppunten bij u in de regio voor meer informatie. Voor directe vragen over de combinatie van vloerverwarmingen met pvc-vloeren uit onze collectie, neemt u contact op met onze klantenservice. Bel naar (038) 385 52 34 of stuur een e-mail naar info@hebeta.nl.