Hebeta vloeren

Meest matte
PVC vloer van
Nederland

Wilt u kleurstalen ontvangen?

Vloeren voor iedereenEigentijds wonen en werken op een Hebeta vloer, uniek in alle soorten en maten

Vind de perfecte laminaat- of pvc-vloeren voor uw woning bij Hebeta uit Genemuiden, vlak bij Zwolle. Vloeren van Hebeta zijn er in alle soorten en maten. Denk hierbij aan pvc-vloeren, vloerbedekking, karpet, tapijt en laminaat. Met als rode draad in ons aanbod de smaak van de Nederlandse consument. Wij stellen onze collectie van (pvc-)vloeren samen in nauw overleg met de professionals, die in de woon- en vloerenwinkels en speciaalzaken voor woninginrichting elke dag contact hebben met de klant. Zij kennen als geen ander de actuele behoeften van kritische consumenten en ondernemers die een vloer komen kiezen voor een woning, een horecabedrijf of een kantoorproject.

...Alle vloeren van Hebeta zijn duurzaam en ecologisch gecertificeerd

.Nieuw!.


Bekijk met de vloerconfigurator hoe de vloeren er in úw kamer uitzien!


Om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer kunt u met onze vloerconfigurator heel eenvoudig uw droomvloer visualiseren: maak thuis een foto en zie met een muisklik in één oogopslag hoe Hebeta-vloeren van pvc of laminaat er in uw woonruimte of kantoor uitzien. Ontdek de kwaliteit van onze pvc-vloeren bij ons vertrouwd verkooppunt in Genemuiden of bij een verkooppunt bij u in de buurt.

PVC, laminaat, hout of toch tapijt... Wat is het BESTe voor mijn woning?

Echt nóg echter.
Register embossing.

Hebeta is een ster in houtlook pvc-vloeren en ontwikkelde een unieke productielijn met 'register embossing' in de vloeren: zichtbare noesten en voelbare, uiterst realistische houtstructuren. Bent u benieuwd hoe een Hebeta-vloer, zoals een visgraatvloer, in uw woning zal passen? Bezoek een van onze verkooppunten voor persoonlijk advies op basis van uw situatie. Heeft u een vraag over laminaat- of pvc-vloeren die u wilt stellen aan ons kantoor in Genemuiden? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vind een van de bijna
560 verkooppunten
bij u in de buurt

bekijk, bewonder en bestel uw Hebeta vloer

Dealer worden?

Bent u geïnteresseerd in een professionele samenwerking met Hebeta, als interieur-adviseur, binnenhuisarchitect of detaillist in woninginrichting en vloeren? Wij staan altijd open voor nieuwe dealers/partners. Meld u aan als dealer of neem contact op.

Wilt u gratis kleurstalen ontvangen?