Houtlook pvc-vloeren

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

Ontdek ons aanbod voor de mooiste houtlook pvc-vloeren. Hebeta, met een verkooppunt gevestigd in Genemuiden nabij Zwolle, is gespecialiseerd in pvc-vloeren die de illusie creëren van een authentieke houten vloer. U vindt in ons aanbod pvc-planken in verschillende motieven en kleuren. Daarnaast heeft u de keuze uit een diversiteit aan reliëf. De houtlook pvc-vloeren zijn immens populair vanwege de vele voordelen van het materiaal. Daarnaast zijn de realistische pvc-vloeren met een authentieke houtlook haast niet meer van echt te onderscheiden.

Dé specialist in realistische houtlook pvc-vloeren

U combineert met pvc-vloeren en een houtlook de esthetische uitstraling van hout en de praktische voordelen van pvc. Pvc-vloeren met een houtlook zijn eenvoudig te leggen, slijtvast, eenvoudig schoon te houden en bovendien zeer geschikt voor vloerverwarming. U vindt naast pvc-vloeren met de uitstraling van hout ook andere vloeren in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan tapijt, vloerbedekking, of laminaat met XXL-planken. Alle vloeren uit ons uitgebreide assortiment zijn volledig ecologisch en duurzaam gecertificeerd. Twijfelt u welke vloer het meest geschikt is voor bij u thuis? Vraag een demobox aan met verschillende vloerstalen om te achterhalen welke vloer perfect past bij uw woning, of ga naar een van onze gespecialiseerde verkooppunten voor persoonlijk advies. Deze demobox stelt u zelf samen aan de hand van de vloerconfigurator.

Ontdek de volledige collectie duurzame pvc-vloeren

Ontdek onze collectie houtlook pvc-vloeren in een van onze vele verkooppunten. Heeft u een vraag over onze vloeren of over ons bedrijf? Wij vertellen u graag meer. Neem contact met ons op door te bellen naar (038) 385 52 34 of door te e-mailen naar info@hebeta.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.