Kleurstalen aanvragen

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

U kunt bij Hebeta gratis kleurstalen aanvragen wanneer u twijfelt over de kleur van uw nieuwe vloer. Op deze manier kunt u in uw eigen tempo beslissen welke vloer uit ons uitgebreide assortiment uw voorkeur heeft. Vergelijk de verschillende kleuren vloeren in combinatie met uw interieur door het aanvragen van kleurstalen. Komt u er niet aan uit? Onze gespecialiseerde verkooppartners in Genemuiden, nabij Zwolle, helpen u graag bij het vinden van de perfecte vloer.

Kleurstalen aanvragen van uw favoriete vloeren

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet altijd zo gedaan. Wij begrijpen dat een vloer invloed heeft op de algehele sfeer van de woonruimte en dat het moet aansluiten bij uw interieurstijl en meubels. Onze collectie vloeren bestaat hierdoor uit een divers aanbod aan stijlen, kleuren en materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een stoere betonlook van pvc in de badkamer of kiest u een klassieke visgraatvloer voor de perfecte sfeer in uw woonkamer. U heeft bij ons de mogelijkheid voor het gratis aanvragen van kleurstalen. Op die manier kunt u op uw gemak beslissen welke vloer uw voorkeur heeft.

Vraag gratis kleurstalen aanWilt u kleurstalen aanvragen? Vul het formulier in en ontvang de stalen binnenkort op de mat. Visualiseer uw droomvloer van Hebeta door middel van onze digitale vloerconfigurator of ga langs in een van onze honderden gespecialiseerde en vertrouwde verkooppunten. Neem telefonisch contact op met ons kantoor voor meer informatie door te bellen naar (038) 385 52 34 of stuur een e-mail naar info@hebeta.nl. Wij helpen u graag verder.