Laminaatstaal aanvragen

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

Bij Hebeta, dé vloerenspecialist uit Genemuiden nabij Zwolle, kunt u gratis een laminaatstaal aanvragen. Wilt u een nieuwe laminaatvloer leggen, maar twijfelt u welke vloer het beste geschikt is voor uw woning? Door laminaatstalen te vergelijken, kunt u op uw gemak beslissen welke vloer het beste past bij uw woonstijl en interieur. Onze laminaatvloeren ogen en voelen als écht hout en zijn dankzij onze techniek haast niet te onderscheiden van een authentieke houten vloer. Ontdek onze uitgebreide collectie duurzame vloeren van pvc, laminaat, karpet en tapijt.

Een laminaatstaal aanvragen kan bij ons gratis

Wij van Hebeta begrijpen dat de keuze voor een nieuwe laminaatvloer afhangt van meerdere factoren, zoals het gebruik, de vierkante meters en natuurlijk uw persoonlijke smaak en budget. Twijfelt u tussen een aantal laminaatvloeren of wilt u zien of uw gekozen vloer goed past bij de rest van uw interieur? Het aanvragen van een laminaatstaal of kleurstalen doet u bij ons eenvoudig via de configurator en gratis. Het is ook mogelijk om uw vloer naar keuze te visualiseren in uw eigen woonkamer via de digitale vloerconfigurator.

Kom langs bij een gespecialiseerd verkooppunt bij u in de buurt

Heeft u een mooie laminaatvloer op het oog en wilt u een laminaatstaal aanvragen? Dat is zeker mogelijk. Vul het formulier in met de benodigde gegevens en u ontvangt binnenkort uw aangevraagde stalen. U kunt ook langsgaan bij een van onze gespecialiseerde verkooppunten bij u in de buurt. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar (038) 385 52 34 of door ene e-mail te sturen naar info@hebeta.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.