Ontdek onze matte pvc-vloer in Genemuiden

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

De meest matte pvc-vloer van Nederland is ontwikkeld door Hebeta, dé vloerenspecialist uit Genemuiden, nabij Zwolle. De typische 'kunststof' glans die veel pvc-vloeren kunnen hebben, ontbreekt bij de matte pvc-vloer van hoogwaardige kwaliteit. De pvc-vloeren met een hout- of een betonlook uit onze collectie zijn haast niet van echt te onderscheiden. Combineer de esthetische aspecten van een authentieke houten vloer met de praktische voordelen van een matte pvc-vloer, ontwikkeld door onze fabriek in Genemuiden.

Wij ontwikkelen de meest matte pvc-vloer van Nederland

Ervaar de kwaliteit van een matte pvc-vloer bij onze gespecialiseerde en vertrouwde verkooppartner de Vloerenfabriek in Genemuiden. Onze pvc-vloeren zijn 100% duurzaam en ecologisch gecertificeerd. De matte vloeren uit onze uitgebreide collectie duurzame pvc-vloeren hebben een hyperrealistische houtlook met structuur dankzij onze unieke productielijn. De vloeren uit deze collectie bevatten zichtbare noesten en voelbare houtstructuren die uw woning de unieke sfeer geven van een authentieke houten vloer.

Bezoek ons verkooppunt bij u in de buurtWilt u de meest matte pvc-vloer van Nederland kopen in Genemuiden of bij een van onze andere gespecialiseerde verkooppunten bij u in de buurt? Ervaar de uitmuntende kwaliteit van Hebeta. Heeft u een vraag over onze vloeren? Neem contact met ons op door te e-mailen naar info@hebeta.nl of door te bellen naar (038) 385 52 34. Wij helpen u graag verder.