Ondervloer voor pvc en vloerverwarming

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

Met de juiste ondervloer is pvc zeer geschikt materiaal in combinatie met vloerverwarming. Hebeta, vloerenspecialist in Genemuiden biedt een zeer uitgebreid aanbod aan pvc-vloeren aan met een hyperrealistische houten look of juist een stoere, naadloze betonnen look. Onze vloeren van pvc zijn de meest matte van Nederland, wat zorgt voor een hoogwaardige uitstraling in uw woning, kantoor- of bedrijfspand. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor laminaat, vloerbedekking en karpet.

De juiste ondervloer is nodig bij een pvc-vloer in combinatie met vloerverwarming

Wilt u een ondervloer aanschaffen zodat u uw nieuwe duurzame pvc-vloer uit onze collectie kunt combineren met vloerverwarming? Met de juiste ondervloer is pvc een geweldige geleider van warmte. Daarbij profiteert u ook nog eens van de andere voordelen van dit duurzame materiaal, zoals de langdurige levensduur en de kras- en slijtvaste eigenschappen. Bent u benieuwd naar onze unieke collectie pvc-vloeren? Bekijk hoe uw favoriete vloeren staan in uw eigen ruimte door gebruik te maken van onze configurator. U kunt ook een proefstuk van uw favoriete pvc-vloer aanvragen om deze bij u thuis uit te proberen.

Verken de mogelijkheden voor uw situatie

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor vloerverwarming in combinatie met een pvc-vloer en de juiste ondervloer. Bel ons via (038) 385 52 34 of stuur een e-mail naar de klantenservice via info@hebeta.nl. Wij zijn u graag van dienst. U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze vaste verkooppunten bij u in de regio. Hier vertrouwt u op de kennis en expertise van professionals die gespecialiseerd zijn in Hebeta-vloeren.