PVC betonlook
vloeren van
​​​​​​​Hebeta

Benieuwd naar ons assortiment PVC betonlook?

...Alle vloeren van Hebeta zijn 100% duurzaam en ecologisch gecertificeerd

Met pvc creëert u een vloer met een realistische betonlook

​​​​​​​

Als u een vloer van pvc met een hyperrealistische betonlook ziet, heeft u in eerste instantie niet door dat het geen echt beton is. De grote pvc-betontegels hebben niet alleen een fotografisch perfecte betonopdruk, ook de structuur van het beton is minutieus nagemaakt. De toplaag is extra mat en volgt ook qua reliëf één op één de erop gedrukte afbeelding. 'Registered Embossing' noemen we dat. Dankzij deze unieke techniek, creëert Hebeta een vloer van pvc met een perfecte betonlook.


Een vloer van pvc met betonlook zorgt voor de typische industriële uitstraling

​​​​​​​Wilt u een woon- of kantoorruimte de uitstraling van een loft of werkplaats geven? Dan is een vloer van pvc met een treffende betonlook een uitstekende keuze. Met tegels van pvc heb je wel de voordelen van ruw of gepolijst beton, maar niet de nadelen. Ongeverfd beton is namelijk best besmettelijk. Substanties, zoals olie, vet en rode wijn, trekken makkelijk in het materiaal en is bijna niet meer te verwijderen. Als een betonnen vloer te glad gepolijst is of behandeld met een lak of verf, verdwijnt het ruwe, onbehandelde en stoere van de vloer. Voor een duurzame vloer van pvc met betonlook gelden deze nadelen niet. Een professioneel gelegde vloer van pvc met betonlook van ons vloerenbedrijf uit Genemuiden, nabij Zwolle, ziet er ook na jaren nog nét zo stoer uit.

Een pvc-vloer met betonlook over vloerverwarming


Betonnen vloeren zijn ideaal voor het integreren van vloerverwarming. Maar dat geldt net zo goed voor een vloer van pvc met een indrukwekkende betonlook. Pvc op vloerverwarming gelegd op een speciale ondervloer geleidt uitstekend, zodat u optimaal profiteert van de warmte van de vloer. Dit geldt zowel voor de betonlook-tegels als voor de planken voor een pvc-vloer die niet te onderscheiden is van een authentieke houten vloer.


Onderhoud

​​​​​​​

Pvc-vloeren uit onze collectie zijn makkelijker te onderhouden dan echt beton. Het absorbeert niet en de toplaag is zeer slijtvast. Stofzuigen en af en toe een vochtige doek eroverheen is genoeg om altijd een mooie schone vloer te hebben. Wilt u een Roomba het werk laten doen? Een robot-stofzuiger voelt zich op een betonlook pvc-vloer als een vis in het water! Neem bij vragen contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar (038) 385 52 34. We vertellen u graag meer.

Vind een van de bijna
560 verkooppunten
bij u in de buurt

bekijk, bewonder en bestel uw Hebeta vloer

Oók interessant.

.Nieuw!.


Bekijk met de vloerconfigurator hoe de vloeren er in úw kamer uitzien!


Om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer kunt u met onze vloerconfigurator heel eenvoudig uw droomvloer visualiseren: maak thuis een foto en zie met 1 muisklik in één oogopslag hoe Hebeta vloeren er in uw woonruimte of kantoor uitzien!

Wilt u gratis kleurstalen ontvangen?