PVC betonlook
vloeren van
​​​​​​​Hebeta

Benieuwd naar ons assortiment PVC betonlook?

...Alle vloeren van Hebeta zijn 100% duurzaam en ecologisch gecertificeerd

Nét echt betonnen vloeren met PVC vloertegels

Als je een ruimte met een Hebeta betonlook PVC vloer ziet, heb je in eerste instantie niet door dat het geen echt beton is. De grote pvc-betontegels hebben niet alleen een fotografisch perfecte betonopdruk, ook de structuur van het beton is minutieus nagemaakt. De toplaag is extra mat en volgt ook qua reliëf één op één de erop gedrukte afbeelding. 'Registered Embossing' noemen we dat. De enige manier om een perfecte beton-illusie te creëren.

PVC vloeren met de industriële uitstraling van beton

Wilt u een woon- of kantoorruimte de uitstraling van een loft of werkplaats geven, dan is voor de pvc vloer betonlook een uitstekende keuze. Met tegels van PVC heb je wel de voordelen van ruw of gepolijst beton, maar niet de nadelen. Ongeverfd beton is namelijk best besmettelijk. Olie, vet, rode wijn... het trekt er makkelijk in en is bijna niet meer te verwijderen. En als je een betonnen vloer al te glad polijst en behandelt met een lak of zelfs schildert, dan gaat dat ruwe, onbehandelde, stoere er van af. PVC met betonlook heeft al die problemen niet. Een professioneel gelegde PVC betonlook vloer van Hebeta ziet er ook na jaren nog nét zo stoer uit.

PVC beton design over vloerverwarming

Betonnen vloeren zijn ideaal voor het integreren van vloerverwarming. Maar dat geldt net zo goed voor PVC. PVC op vloerverwarming gelegd op een speciale ondervloer geleidt uitstekend, zodat je optimaal profiteert van de warmte van de vloer.

Onderhoud

Zoals gezegd is pvc zelfs makkelijker te onderhouden dan echt beton. Het absorbeert niet en de toplaag is zeer slijtvast. Stofzuigen en af en toe een vochtige doek, dat is genoeg om altijd een mooie schone vloer te hebben. Oh, en wilt u een Roomba het werk laten doen? Een robot-stofzuiger voelt zich op een betonlook pvc-vloer als een vis in het water!

Vind een van de bijna
560 verkooppunten
bij u in de buurt

bekijk, bewonder en bestel uw Hebeta vloer

Oók interessant.

.Nieuw!.


Bekijk met de vloerconfigurator hoe de vloeren er in úw kamer uitzien!


Om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer kunt u met onze vloerconfigurator heel eenvoudig uw droomvloer visualiseren: maak thuis een foto en zie met 1 muisklik in één oogopslag hoe Hebeta vloeren er in uw woonruimte of kantoor uitzien!

Wilt u gratis kleurstalen ontvangen?