PVC planken
vloeren van
​​​​​​​Hebeta

Benieuwd naar ons assortiment PVC planken?

...Alle vloeren van Hebeta zijn 100% duurzaam en ecologisch gecertificeerd

Perfecte imitatie van
​​​​​​​een ​​​​​​​stoere houten plankenvloer

De PVC vloeren van Hebeta zijn de perfecte oplossing voor wie de illusie wil creëren van een stoere houten plankenvloer. Voorheen vielen PVC-vloeren als 'namaak' door de mand, met name doordat de afbeelding van de te imiteren ondergrond repetitief was (je kwam op verschillende plekken dezelfde 'knoest' tegen). En ook het glanzende, gladde oppervlak leek in niets op de echte parket- of houtstructuur. De moderne PVC vloeren van Hebeta hebben deze esthetische nadelen niet meer.

Levensechte afbeelding
mét structuur

Hebeta PVC vloeren zijn gemaakt met een speciaal procedé dat opvallende herhalingen van het beeld voorkomt. Bovendien is het oppervlakte zó bewerkt dat de structuur van het beeld (de foto van het hout of beton) precies terug komt in de bovenlaag. Je voelt echt de houtstructuur, het visgraatpatroon en de kleine onregelmatigheden van het beton. Bovendien zijn Hebeta PVC vloeren extra mat, zodat ook de typische 'kunststof' glans van veel PVC vloeren ontbreekt. Je moet echt van héél dichtbij kijken om te zien dat het geen echt beton of hout is, maar een PVC vloer met betonlook of houtstructuur.

Klik PVC vloeren

Speciale vermelding verdienen de klik PVC vloeren (ook wel PVC klik vloeren genoemd). Het gaat hier om PVC vloerdelen die met een handig kliksysteem aan elkaar vast gemaakt kunnen worden. Hierdoor liggen de PVC delen altijd prachtig strak tegen elkaar. Onze PVC klik vloeren hebben verder dezelfde voordelen als de andere PVC-vloeren. Dat wil zeggen: slijtvast, geluiddempend, matte afwerking, geschikt voor plaatsing op vloerverwarming én over bestaande houten, betonnen en tegelvloeren.

Accessoires

Een klik PVC vloer leggen mag dan makkelijker zijn dan gewone PVC vloeren, het wordt altijd mooier als een vakman het doet. Al onze leveranciers - vloerenwinkels door heel Nederland - hebben personele stoffeerders en vloerenleggers in dienst, die uw klik PVC vloer superstrak kunnen leggen. Wij leveren ze ook de belangrijkste toebehoren, zoals veerkrachtige en geluiddempende ondervloeren, isolerende en vochtwerende folies en aluminium tape. Ook hebben wij speciale James schoonmaakmiddelen, plinten en deurmatten in ons assortiment.

Vind een van de bijna
560 verkooppunten
bij u in de buurt

bekijk, bewonder en bestel uw Hebeta vloer

Oók interessant.

.Nieuw!.


Bekijk met de vloerconfigurator hoe de vloeren er in úw kamer uitzien!


Om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer kunt u met onze vloerconfigurator heel eenvoudig uw droomvloer visualiseren: maak thuis een foto en zie met 1 muisklik in één oogopslag hoe Hebeta vloeren er in uw woonruimte of kantoor uitzien!

Wilt u gratis kleurstalen ontvangen?