Creëer de perfecte imitatie van een stoere houten vloer met pvc-planken

Benieuwd naar ons assortiment PVC planken?

...Alle vloeren van Hebeta zijn 100% duurzaam en ecologisch gecertificeerd

​​​​​​​De vloeren van Hebeta met pvc-planken zijn de perfecte oplossing voor iedereen die de illusie wil creëren van een stoere houten plankenvloer. Voorheen vielen pvc-vloeren als 'namaak' door de mand. Ook het glanzende, gladde oppervlak leek in niets op de echte parket- of houtstructuur. De moderne vloeren met pvc-planken van Hebeta, gevestigd in Genemuiden, nabij Zwolle, hebben deze esthetische nadelen niet meer.

Levensechte pvc-planken mét structuur


Pvc-vloeren van Hebeta zijn gemaakt met een speciaal procedé dat opvallende herhalingen van het beeld voorkomt. Bovendien is het oppervlakte zo bewerkt, dat de structuur van het beeld (de foto van het hout of beton) precies terugkomt in de bovenlaag. U voelt echt de houtstructuur in de pvc-planken, het visgraatpatroon en de kleine onregelmatigheden van het beton. Bovendien zijn Hebeta vloeren met pvc-planken extra mat, zodat ook de typische 'kunststof' glans van veel pvc-vloeren ontbreekt. Je moet echt van héél dichtbij kijken om te zien dat het geen echt beton of hout is, maar een pvc-vloer met betonlook of houtstructuur. Visualiseer uw droomvloer via onze digitale vloerconfigurator.

Klik-pvc-vloeren

​​​​​​​

Speciale vermelding verdienen de klik-pvc-vloeren. Het gaat hier om pvc-planken of pvc-vloerdelen die met een handig kliksysteem aan elkaar vast gemaakt kunnen worden. Hierdoor liggen de pvc-delen altijd prachtig strak tegen elkaar. Onze pvc-klikvloeren hebben verder dezelfde voordelen als de andere pvc-vloeren. Dat wil zeggen: slijtvast, geluiddempend, matte afwerking, geschikt voor duurzame vloerverwarming én over bestaande houten, betonnen en tegelvloeren.

Accessoires


Een klik-pvc-vloer leggen mag dan makkelijker zijn dan gewone pvc-vloeren, het wordt altijd mooier als een vakman het doet. Al onze leveranciers - vloerenwinkels door heel Nederland - hebben personele stoffeerders en vloerenleggers in dienst, die uw klik-pvc-vloer superstrak kunnen leggen. Ons vloerenbedrijf levert aan hen de belangrijkste toebehoren, zoals veerkrachtige en geluiddempende ondervloeren, isolerende en vochtwerende folies en aluminium tape. Ook hebben wij speciale Jamesschoonmaakmiddelen, plinten en deurmatten in ons assortiment. Neem bij vragen over bijvoorbeeld laminaatstalen contact met ons op. Bel naar (038) 385 52 34 of stuur een e-mail naar info@hebeta.nl. Wij helpen u graag verder.

Vind een van de bijna
560 verkooppunten
bij u in de buurt

bekijk, bewonder en bestel uw Hebeta vloer

Oók interessant.

.Nieuw!.


Bekijk met de vloerconfigurator hoe de vloeren er in úw kamer uitzien!


Om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer kunt u met onze vloerconfigurator heel eenvoudig uw droomvloer visualiseren: maak thuis een foto en zie met 1 muisklik in één oogopslag hoe Hebeta vloeren er in uw woonruimte of kantoor uitzien!

Wilt u gratis kleurstalen ontvangen?