Visualiseer uw droomvloer

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

Visualiseer uw droomvloer van Hebeta dankzij onze vloerconfigurator. Maak een foto van de woonruimte waar u een nieuwe vloer wilt leggen en zie in een oogopslag hoe het eruit zou komen te zien. Een vloer bepaalt de sfeer en de uitstraling van uw woonruimte, dus wij begrijpen dat een definitieve keuze niet zomaar gemaakt is. Visualiseer uw droomvloer en vind de perfecte pvc-, karpet-, tapijt- of laminaatvloer in onze uitgebreide collectie.

Visualiseer uw droomvloer met onze digitaal hulpmiddel

Dankzij onze digitale vloerconfigurator ziet u in een klik hoe de vloer van uw dromen staat in uw woonruimte. Visualiseer uw droomvloer om inzicht te krijgen in uw voorkeur voor kleur, structuur, het type en de intensiteit van de matheid. Het is ook mogelijk om een proefstuk aan te vragen van een pvc-vloer. Hierdoor kunt u op uw gemak testen hoe de vloer samengaat met uw interieur. Alle vloeren uit ons aanbod zijn 100% duurzaam en ecologisch gecertificeerd. Ontdek onze unieke productielijn pvc-vloeren met houtlook die haast niet van authentiek hout te onderscheiden is.

Bezoek een van onze vertrouwde verkooppunten

Visualiseer uw droomvloer door middel van onze online tool. Dit zal u helpen met het maken van de juiste keuze. Op basis van de vloerconfigurator, kunt u een gratis demobox samenstellen. Wilt u liever de vloeren in het echt ervaren? Bezoek dan een van onze verkooppunten bij u in de buurt. Neem voor meer informatie contact met op met onze locatie. Maak gebruik van het contactformulier of bel naar (038) 385 52 34. Wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een antwoord.