Vloerbedekking in de kleur zwart

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

Een vloerbedekking van duurzame en hoogwaardige kwaliteit in de kleur zwart of een andere kleur koopt u bij dé vloerenspecialist in Genemuiden. Hebeta is gespecialiseerd in het creëren van moderne, unieke vloeren in alle soorten en maten. Zo vindt u in onze collectie bijvoorbeeld de meest matte pvc-vloeren van Nederland, vloerbedekking in allerlei kleuren, waaronder zwart, of duurzaam laminaat. Wilt u ook eigentijds wonen of werken op een Hebeta-vloer? Ontdek direct het assortiment.

Vloerbedekking kunt u kiezen in veel designs en kleuren, waaronder zwart

Als ervaren aanbieder van vloerbedekking, karpet, tapijt, pvc en laminaat, kunt u altijd rekenen op onze expertise. Het creëren van de collectie gaat in nauw overleg met woon- en vloerenwinkels die veel input hebben over de wensen en actuele behoeften van onze klanten. Onze vloeren vindt u terug in horecaetablissementen, kantoorpanden en natuurlijk in woningen. Wilt u vloerbedekking kopen in een prachtige kleur zwart of juist iets heel anders? We adviseren u graag over de mogelijkheden. Maak ook gebruik van onze vloerconfigurator en zie hoe uw droomvloer tot leven komt.

Neem contact op met onze klantenservice indien u vragen heeft

Vraag een kleurstaal aan van uw favoriete vloer om de juiste keuze te maken. U bent natuurlijk ook welkom bij een van onze exclusieve verkooppunten voor gedegen advies op basis van uw wensen en verwachtingen. U kunt ook bellen met de klantenservice via (038) 385 52 34 als u bijvoorbeeld vragen heeft over onze vaste vloerbedekking. E-mailen kan via info@hebeta.nl.