Vloerconfigurator

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

Ontdek hoe uw droomvloer staat in uw woning door middel van onze handige digitale vloerconfigurator. Bent u nieuwsgierig hoe een vloer van Hebeta zou staan in uw woonkamer? Dit hulpmiddel helpt u bij het visualiseren van verschillende vloeren in uw woonruimte. Maak een foto van uw kamer, upload de foto in onze vloerconfigurator en zie in een muisklik hoe onze vloer staat in uw huis. Zo kunt u makkelijker een keuze maken wanneer u bijvoorbeeld twijfelt tussen de kleur of de structuur van de vloer. Op basis van deze tool, kunt u ook uw persoonlijke demobox aanvragen.

Bepaal de sfeer in uw woning met onze vloerconfigurator

Kies uit een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve vloeren. Een vloer bepaalt de sfeer van de ruimte. Ontdek uw voorkeur voor kleur, structuur, type en de mate van de matheid van onze pvc-vloeren dankzij de praktische vloerconfigurator. Heeft u een vloer bekeken via de vloerconfigurator, maar wilt u deze ook graag in het echt ervaren? Bezoek dan een van onze verkooppunten bij u in de buurt, bijvoorbeeld de Vloerenfabriek in Genemuiden.

Vraag gratis vloerstalen aan

Stel uw gratis demobox samen via de vloerconfigurator. Ons vloerenbedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige en duurzame pvc-vloeren met een authentieke hout- of betonlook. Gebruik deze handige tool of vraag vloerstalen aan en zie hoe uw favoriete vloer staat in uw interieur. Wilt u meer informatie ontvangen over ons bedrijf of wilt u om een andere reden contact met ons opnemen? Wij staan voor u klaar. Bel naar (038) 385 52 34 voor een direct antwoord of stuur een e-mail naar info@hebeta.nl.