XXL laminaatplanken

Creëer een realistische houtlook met XXL laminaatplanken van Hebeta. Als je met laminaat grote planken wilt nabootsen, is het handig als de laminaatplanken zélf ook een fors formaat hebben. De XXL laminaat planken van Hebeta zijn van 128 cm tot wel 220 cm lang, met een breedte van 24 cm. Bovendien zijn de delen 8 mm dik. De XXL laminaatplanken ogen en voelen als écht hout en zijn bijna niet van massief hout te onderscheiden. Hebeta laminaat wordt conform de specificaties geproduceerd in Duitsland en voldoet dan ook aan de strengste kwaliteitseisen en milieunormen.

XXL laminaatplanken met voelbare nerf

Een ander belangrijk voordeel van onze XXL laminaatplanken is dat het reliëf van de kunststof toplaag precies de afbeelding van het hout volgt. We noemen dat 'registered emboss'. De superrealistische foto van het hout wordt nog eens versterkt door dezelfde afbeelding in de transparante toplaag. Zelfs kenners moeten op de knieën om vast te stellen dat het geen hout is, maar wel degelijk laminaat. Onze collectie vloeren is zeer uitgebreid, waardoor u altijd de perfecte vloer en uitstraling vindt voor uw woning. Denk bijvoorbeeld aan een pvc-vloer met betonlook of bijvoorbeeld een klassieke visgraatvloer.

De voordelen van onze XXL laminaatplanken

Er zijn verschillende voordelen van laminaat boven een echte houten vloer. Ten eerste is daar het leggemak. Een beetje handige hobbyist kan een laminaat vloer best zelf leggen. Ten tweede zal een laminaat vloer door de opbouw uit verschillende lagen niet 'werken': laminaat is vormstabiel. Een Hebeta-laminaatvloer wordt zwevend gelegd en blijft onder alle omstandigheden, zoals kou, warmte en vocht, strak. Verder is laminaat heel eenvoudig te onderhouden. U hoeft nooit te schuren en te lakken. Met een stofzuiger en een vochtige doek op zijn tijd houdt u uw vloer in topconditie.

HL-8019

Licht gerookt eiken | Laminaat Planken

HL-8018

Onbehandeld eiken | Laminaat Planken

HL-8021

Natuur gerookt eiken | Laminaat Planken

HL-8020

Wit geolied eiken | Laminaat Planken

HL-978019

Licht gerookt eiken | Laminaat Visgraat

HL-978018

Onbehandeld eiken | Laminaat Visgraat

HL-978021

Natuur gerookt eiken | Laminaat Visgraat

HL-978020

Wit geolied eiken | Laminaat Visgraat

Ruime keuze in houtsoorten

Welke uitstraling u ook zoekt, met onze laminaat 'eiken' vloeren vindt u zeker een uitvoering die past bij uw interieur. Van robuust donker 'Mont Blanc' eiken tot gebleekt 'Ardèche' eiken. De matte bovenlaag zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Vraag vloerstalen aan of breng een bezoek aan een van onze gespecialiseerde verkooppunten bij u in de buurt. Neem voor meer informatie contact met ons op in Genemuiden, vlak bij Zwolle. Stuur een e-mail naar info@hebeta.nl of bel voor een direct antwoord naar (038) 385 52 34.

De 5 unieke eigenschappen
van Hebeta laminaat ›


01

Slijtvaste toplaag met een
hoog Korund-gehalte voor
extra hardheid

02

Geïmpregneerd decorpapier
met buitengewoon echte materiaalprints

03

Maatvaste en uitzettings-bestendige HDF plaat met geïmpregneerde randen

04

Vochtwerend rugpapier
met spanningsopheffende eigenschappen

05

Gepatenteerd 'Safe Lock Pro' kliksysteem voor vlak leggen
​​​​​​​met naadloze sluitingen

Oók interessant.

Vind een van de bijna
560 verkooppunten
bij u in de buurt

bekijk, bewonder en bestel uw Hebeta vloer