Bezoek de vloerenfabriek in Genemuiden

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

Een vertrouwd en gespecialiseerd verkooppunt van onze vloeren is de Vloerenfabriek in Genemuiden. Hebeta heeft meer dan vijfhonderd verkooppunten door heel Nederland, dus er zit er altijd een bij u in de buurt. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van pvc-vloeren met een realistische hout- of betonlook. Ontdek onze collectie online of breng een bezoek aan een van onze verkooppunten, zoals de Vloerenfabriek in Genemuiden.

Ervaar de kwaliteit van onze vloeren in de Vloerenfabriek in Genemuiden​​​​​​​

In ons assortiment aan duurzame vloeren vindt u meerdere kleuren, structuren en typen. U kiest bijvoorbeeld uit pvc, tapijt, karpet en laminaat. Onze pvc-vloeren met houtlook doen niet onder aan de uitstraling van authentieke houten vloeren. De pvc-planken hebben een houtstructuur die haast niet te onderscheiden is van echt hout. Bezoek voor passend advies ons gespecialiseerd verkooppunt De Vloerenfabriek en ervaar de kwaliteit van onze hoogwaardige vloeren.

Bezoek een van onze verkooppunten

Breng een bezoek aan de Vloerenfabriek in Genemuiden of kijk of er een vertrouwd verkooppunt bij u in de buurt zit. U kunt onze vloeren bekijken in iedere provincie. Heeft u een vraag over onze collectie of wilt u contact met ons opnemen voor een andere reden? Dat is mogelijk door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar (038) 385 52 34 of door een e-mail te sturen naar info@hebeta.nl.