Zwarte pvc met visgraat

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

Droomt u van een zwarte visgraat vloer van pvc? De pvc-vloeren van Hebeta beschikken over unieke designs en worden bovendien vervaardigd door middel van een duurzaam productieproces. In ons vloerenassortiment vindt u naast vloeren van polyvinylchloride ook tapijt, karpet en laminaat van de exclusieve kwaliteit. Wilt u ook een duurzame pvc-vloer met een visgraat motief in de klassieke kleur zwart? Verken onze nieuwste collectie en creëer een uniek karakter in uw woning dankzij onze prachtige vloeren.

Een zwarte pvc-vloer inclusief visgraat design voor een klassieke, strakke uitstraling

We maken gebruik van de techniek Register Embossing; dat zorgt ervoor dat er een hyperrealistische houtlook wordt gecreëerd en dat geen enkele pvc-plank hetzelfde motief heeft. Hierdoor profiteert u van zowel alle voordelen van dit materiaal als van de esthetische kenmerken van een houten visgraatvloer. Het verschil in het benodigde onderhoud aan pvc-vloeren of houten vloeren is aanzienlijk. Bij een vertrouwd verkooppunt wordt u voorzien van de juiste informatie over de voordelen van pvc als u bijvoorbeeld een zwarte vloer met een visgraat motief wilt kopen. De kleur zwart bij een pvc-vloer met een klassieke visgraat zorgt voor een prachtig karakter in uw woning. Visualiseer uw droomvloer met behulp van onze handige configurator. U kunt via deze weg ook vloerstalen aanvragen.

Stel ons uw vragen

Bent u een liefhebber van de kleur zwart en wilt u een pvc-vloer met een klassieke visgraat aanschaffen? Bezoek een verkooppunt bij u in de buurt of neem contact op met onze klantenservice indien u vragen heeft over de unieke collectie Hebeta-vloeren. Bel naar (038) 385 52 34 of bereik ons door te e-mailen naar info@hebeta.nl. Wij helpen u graag met al uw vragen over een zwarte pvc-vloer met visgraat of andere voordelige pvc-vloeren.