Laminaat XXL in de kleur licht eiken

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

Wilt u laminaat in de vorm van XXL-planken aanschaffen in de kleur licht eiken? Hebeta is specialist in het ontwikkelen van duurzame vloeren met unieke designs die haast niet te onderscheiden zijn van echt hout. De breedte van de planken draagt bij aan een luxe, exclusieve uitstraling in uw woning, kantoor- of bedrijfspand.

Laminaat kopen in XXL-planken in de kleur licht eiken

Wilt u laminaat in de kleur licht eiken kopen in de vorm van XXL-planken? Onze collectie biedt een uitgebreid aanbod aan XXL-laminaatplanken waar u uit kunt kiezen. Onze laminaatvloeren ogen en voelen als écht hout en zijn dankzij onze techniek haast niet te onderscheiden van een authentieke houten vloer. Deze techniek voor onze laminaat- en pvc-vloeren heet 'Register Embossing' en zorgt ervoor dat geen enkele XXL-plank met bijvoorbeeld een licht eiken design hetzelfde is. Ook zien de knoesten er hyperrealistisch uit. Ervaar de kwaliteit in een van onze vaste verkooppunten bij u in de regio.

Realiseer uw droomvloer

Heeft u uw droomvloer gezien in onze exclusieve collectie? Vraag vandaag nog een laminaatstaal aan om de vloer te kunnen visualiseren in uw eigen woning. U kunt ook gebruikmaken van ons digitale hulpmiddel: de vloerconfigurator. Heeft u een vraag over onze duurzame vloeren of wilt u meer weten over Hebeta? Neem contact op met de klantenservice door te bellen naar (038) 385 52 34 of stuur een e-mail naar info@hebeta.nl. We helpen u graag verder.