Licht eiken pvc laten leggen in Hongaarse punt

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

Pvc-vloeren vindt u bij Hebeta in allerlei soorten, maten en patronen, bijvoorbeeld een pvc-vloer van licht eiken, gelegd in een Hongaarse punt. Deze klassieke legmethode geeft uw woning direct een stijlvolle en speelse uitstraling.

Een licht eiken vloer van pvc kunt u laten leggen in Hongaarse punt

De Hongaarse punt lijkt op het oog veel op de visgraatlegmethode, maar er is wel degelijk verschil tussen de twee. Zo wordt de licht eiken pvc-vloer in een Hongaarse punt met het bovenste van de planken tegen elkaar aan gelegd. Hierdoor ontstaat het herkenbare patroon met een rechte naad, ook wel bekend als de sergeantstreep. Bij een visgraatmotief worden de planken juist trapsgewijs gelegd. Onze duurzame vloeren van pvc zijn de meest matte van Nederland, inclusief de licht eiken pvc-vloer met Hongaarse punt motief. Ontdek de voordelen van dit materiaal en bekijk uw droomvloer in uw eigen woning door middel van onze configurator.

Stel uw vragen aan een van onze gespecialiseerde dealers

Alle vloeren uit onze collectie zijn duurzaam geproduceerd en ecologisch gecertificeerd, waardoor u gegarandeerd bent van een eerlijke, kwaliteitsvolle vloer. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor onze vaste vloerbedekking. Met vragen kunt u terecht bij een van onze gespecialiseerde verkooppunten, maar u kunt ook direct bij ons terecht met uw opmerking of vraag. Bel ons via (038) 385 52 34 of stuur een e-mail naar info@hebeta.nl. Wij vertellen u graag over onze voordelige vloeren.