Vraag een proefstuk aan van een pvc-vloer

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

Heeft u een pvc-vloer uit onze collectie op het oog en wilt u een pvc-proefstuk aanvragen om te kijken of deze vloer past bij uw interieur? Hebeta in Genemuiden, nabij Zwolle, biedt u de mogelijkheid om een sample of een pvc-proefstuk aan te vragen van een pvc-vloer uit ons uitgebreide assortiment. Wij begrijpen dat het kiezen van een vloer om aandacht vraagt. De kleur, structuur en het type van de vloer bepaalt de sfeer in uw woonruimte. Door het aanvragen van een vloerstaal kunt u achterhalen welke vloer perfect past bij uw woning.

Vraag een proefstuk aan van iedere pvc-vloer naar keuze​​​​​​​

Ervaar de kwaliteit van onze vloeren in het echt door een van onze 550 verkooppunten te bezoeken, zoals de Vloerenfabriek, of door een pvc-proefstuk of pvc-vloerstalen aan te vragen. Vergelijk de verschillende vloeren uit ons assortiment in uw eigen tempo en in uw eigen woning. Zo kunt u achterhalen welke kleur of welke houtstructuur van de pvc-vloer sample het beste past bij uw meubels en muren. Een pvc-vloer met beton- of houtlook uit ons assortiment heeft een indrukwekkende kwaliteit, dankzij onze eigen ontwikkelde techniek 'Register Embossing'. Deze unieke productielijn beschikt over zichtbare noesten en een hyperrealistische en voelbare houtstructuur. Wilt u pvc-vloerstalen of een pvc-proefstuk aanvragen bij onze locatie in Genemuiden? Wij helpen u graag verder met behulp van een sample van uw favoriete pvc-vloer


Ontvang een sample van de meest matte pvc-vloer van Nederland

De pvc-vloeren met een hout- of een betonlook zijn haast niet te onderscheiden van een authentieke houten vloer of betonvloer. Ontdek de indrukwekkende kwaliteit van onze pvc-vloer door het aanvragen van een vloerstaal of sample. Ons vloerenbedrijf is tevens de producent van de meest matte pvc-vloer van Nederland. Bij onze pvc-vloeren ontbreekt de typische 'kunststof' glans die veel pvc-vloeren hebben. U kunt bij ons gratis pvc-vloerstalen of een pvc-proefstuk aanvragen van onze matte pvc-vloeren.


Een vloerstaal aanvragen van pvc of laminaat

Heeft u een pvc-vloer uitgekozen online, maar wilt u achterhalen of deze vloer de juiste keuze is voor uw woning? Zie met één klik of uw favoriete vloer past bij uw woonruimte door middel van onze digitale vloerconfigurator. Het is ook mogelijk om van iedere pvc-vloer uit de collectie vloerstalen of een pvc-proefstuk aan te vragen. Het aanvragen van een vloerstaal of een sample is niet alleen beschikbaar voor een pvc-vloer; wij bieden ook de mogelijkheid voor het aanvragen van laminaatstalen.

Neem contact met ons op voor een sample van uw pvc-vloer naar keuzeNeem contact op met onze locatie in Genemuiden voor het aanvragen van pvc-vloerstalen of een pvc-proefstuk. Vraag een demobox aan met een sample van een pvc-vloer via onze website. Deze demobox stelt u zelf samen op basis van de vloerconfigurator. Bel naar (038) 385 52 34 of stuur een e-mail naar info@hebeta.nl als u vragen heeft over het aanvragen van een vloerstaal. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.