Pvc planken,
visgraat, betonlook en
hongaarse punt

Wilt u kleurstalen ontvangen?

.Nieuw!.


Bekijk met de vloerconfigurator hoe de vloeren er in úw kamer uitzien!


Om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer kunt u met onze vloerconfigurator heel eenvoudig uw droomvloer visualiseren: maak thuis een foto en zie met 1 muisklik in één oogopslag hoe Hebeta vloeren er in uw woonruimte of kantoor uitzien!

...Alle vloeren van Hebeta zijn 100% duurzaam en ecologisch gecertificeerd

Bekijk hieronder het hele PVC assortiment of ga direct naar.

PVC Planken

De PVC vloeren van Hebeta zijn de perfecte oplossing voor wie de illusie wil creëren van een stoere houten plankenvloer. Voorheen vielen PVC-vloeren als 'namaak' door de mand. Het glanzende, gladde oppervlak leek in niets op de echte parket- of houtstructuur. De moderne PVC vloeren van Hebeta hebben deze esthetische nadelen niet meer.

PVC Visgraat

De visgraat PVC vloer lijkt als twee druppels water op de authentieke houten visgraat parketvloeren die we kennen uit historische landhuizen en kastelen. De oudste bekende in een repeterend mozaïek gelegde vloeren stammen uit het Italië van de 16e eeuw. Dat zijn rijkelijk versierde vloeren, vergelijkbaar met de marquetterie van wandpanelen en houten meubels. Met als belangrijkste verschil dat marquetterie is gemaakt met een dun laagje ingelegd hout, terwijl een parketvloer bestaat uit massieve planken. Die is tenslotte om op te lopen!

Assortiment PVC visgraat

PVC Betonlook

Als je een ruimte met een Hebeta betonlook PVC vloer ziet, heb je in eerste instantie niet door dat het geen echt beton is. De grote pvc-betontegels hebben niet alleen een fotografisch perfecte betonopdruk, ook de structuur van het beton is minutieus nagemaakt. De toplaag is extra mat en volgt ook qua reliëf één op één de erop gedrukte afbeelding. 'Registered Embossing' noemen we dat. De enige manier om een perfecte beton-illusie te creëren.

Assortiment PVC betonlook

PVC Hongaarse punt

Als je een ruimte met een Hebeta hongaarse punt PVC vloer ziet, zie je een prachtige vloer. De toplaag is extra mat en volgt ook qua reliëf één op één de erop gedrukte afbeelding. 'Registered Embossing' noemen we dat.

Vind een van de bijna
560 verkooppunten
bij u in de buurt

bekijk, bewonder en bestel uw Hebeta vloer