Ga naar de inhoud
vloeren hebeta
HEBETA VLOERBEDEKKING

Vloerbedekking

Vloerbedekking voor iedereen

Bekijk het grootste aanbod HEBETA vloerbedekking

Welkom op de website van Hebeta, de vloerenfabrikant uit Genemuiden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige vloerbedekking aan dealers door het hele land. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over onze vloerbedekking, de voordelen ervan en hoe u de dealer bij u in de buurt kunt vinden.

Wisdom 92 TW 400 Br.

Per aantal m²

Wisdom 73 TW 400 Br.

Per aantal m²

Wisdom 91 TW 400 Br.

Per aantal m²

Wisdom 56 TW 400 Br.

Per aantal m²

Wisdom 49 TW 400 Br.

Per aantal m²

Wisdom 48 TW 400 Br.

Per aantal m²

Wat is vloerbedekking?

Vloerbedekking is een verzamelnaam voor alle soorten vloeren die vast op de ondervloer worden gelegd, zoals tapijt, laminaat en PVC. Vloerbedekking zorgt voor een comfortabele, sfeervolle en praktische basis voor uw woning of bedrijf.

Vloerbedekking heeft verschillende eigenschappen, afhankelijk van het materiaal, de structuur, de kleur en de afwerking. Zo kan vloerbedekking warmte en geluid isoleren, vuil en vocht afstoten, slijtage en krassen weerstaan en een bepaalde uitstraling geven aan uw ruimte.

Waarom kiezen voor vloerbedekking van Hebeta?

Hebeta is een vloerenfabrikant met meer dan 40 jaar ervaring in de vloerenindustrie. Wij zijn gevestigd in Genemuiden, het tapijtcentrum van Nederland. Wij produceren vloerbedekking met de beste grondstoffen, machines en technieken. Wij hebben een passie voor het vak en een oog voor detail. Wij staan garant voor een vloerbedekking die lang meegaat en zijn uitstraling behoudt.

Hebeta vloerbedekking heeft de volgende voordelen:

  • Een ruime keuze aan vloertypen en designs. Wij bieden vloerbedekking in verschillende materialen, zoals tapijt, laminaat en PVC. Binnen elk materiaal kunt u kiezen uit diverse kleuren, patronen, structuren en afwerkingen. Zo kunt u uw vloer helemaal afstemmen op uw smaak en interieur. Of u nu houdt van een klassieke, moderne, landelijke of industriële stijl, wij hebben een vloer die bij u past.
  • Een hoge kwaliteit en vakmanschap. Wij maken onze vloerbedekking met de beste grondstoffen, machines en technieken. Wij hebben een lange geschiedenis in de vloerenindustrie en een passie voor het vak. Elke vloer wordt met zorg en aandacht geproduceerd, gecontroleerd en verpakt. Wij staan garant voor een vloerbedekking die lang meegaat en zijn uitstraling behoudt.
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden u een vloerbedekking die niet alleen mooi en duurzaam, maar ook betaalbaar is. Wij hanteren eerlijke prijzen voor onze vloeren, zonder in te leveren op de kwaliteit. Bovendien bespaart u op de lange termijn kosten door de lange levensduur en het lage onderhoud van onze vloeren.
  • Een duurzame en ecologische productie. Wij maken onze vloerbedekking niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu. Onze vloeren zijn 100% duurzaam en ecologisch gecertificeerd. Dat betekent dat ze gemaakt zijn van natuurlijke of gerecyclede materialen, dat ze geen schadelijke stoffen bevatten of uitstoten, dat ze energiezuinig zijn en dat ze biologisch afbreekbaar zijn. Wij dragen zo bij aan een groene en gezonde wereld.

Hoe kun je een Hebeta dealer bij u in de buurt vinden?

Hebeta vloerbedekking is verkrijgbaar bij bijna 560 verkooppunten in Nederland. U kunt eenvoudig de dichtstbijzijnde dealer vinden via onze dealerzoeker. Daar kunt u ook meer informatie vinden over de verschillende vloertypen, de collecties, de garanties en de service van Hebeta. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoon of e-mail als u vragen heeft of een offerte wilt aanvragen.

Bij de Hebeta dealer kunt u de vloerbedekking van uw keuze bekijken, voelen en vergelijken. De dealer kan u ook adviseren over de beste vloer voor uw ruimte, budget en wensen. De dealer kan ook de levering en de installatie van uw vloer verzorgen, zodat u verzekerd bent van een perfect resultaat.

Waar wacht u nog op?

Wacht niet langer en ontdek zelf de voordelen van Hebeta vloerbedekking. Bezoek onze website of ga naar de dealer bij u in de buurt en laat u inspireren door de prachtige vloeren van Hebeta. U zult versteld staan van het verschil dat een Hebeta vloer kan maken voor uw woning of bedrijf. Hebeta vloerbedekking: de beste keuze voor uw vloer.

Ontvang een offerte of bezoek een showroom bij u in de buurt!

Populairste vloeren