Vaste vloerbedekking

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

Wilt u vaste vloerbedekking toepassen in uw woning, bedrijfs- of kantoorpand? Hebeta biedt een unieke en exclusieve collectie vloerbedekking aan met gedurfde designs en een hoge kwaliteitsklasse. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Genemuiden maar we leveren pvc-vloeren, laminaat, taptijt en vloerbedekking aan allerlei klanten en bedrijven in heel Nederland. Wilt u ook de kwaliteit ervaren van een échte Hebeta-vloer? Bekijk onze collectie online of bezoek een dealer bij u in de buurt.

Geniet van warmte en luxe met vaste vloerbedekking

In onze vaste collectie vindt u vloerbedekking voor zowel thuis als voor op de zaak. Binnen deze secties vindt u genoeg diversiteit, zodat u altijd een design vindt dat perfect past bij uw smaak. Denk bijvoorbeeld aan de kleur zwart of een mooie print. Bovendien bieden we een voordelige marge om onze consumenten te voorzien van een aantrekkelijk aanbod aan vaste vloerbedekking. Onze vloerbedekking is slijtvast, kwalitatief hoogwaardig en bovendien betaalbaar. Geniet van de warme uitstraling en het zachte, luxe gevoel in de slaapkamer of kinderkamer. Bent u benieuwd welk type vloerbedekking geschikt is voor vloerverwarming? De professionals werkzaam bij onze vertrouwde dealers adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bekijk onze voordelige collectie vloerbedekking

Bent u benieuwd naar de voordelen van vloerbedekking van vaste kwaliteit? Bekijk het aanbod aan vloerbedekking via onze online collectie of bezoek een van onze gespecialiseerde verkooppunten bij u in de buurt. Indien u vragen heeft specifiek voor ons, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar (038) 385 52 34 of door te e-mailen naar info@hebeta.nl.