Visgraatvloer van pvc

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

Onze visgraatvloer van pvc is onmisbaar in een moderne, stijlvolle woonkamer. De visgraatvloer van Hebeta, gevestigd in Genemuiden, lijkt als twee druppels water op de authentieke visgraatparketvloer van hout. Combineer de voordelen van pvc met de esthetische uitstraling van een echte, houten visgraatvloer. Een parketvloer moet u na verloop van tijd schuren en lakken, terwijl een visgraatvloer van polyvinylchloride uit onze collectie een lange levensduur heeft en slijtvast is.

De voordelen van een visgraatvloer van pvc

Een visgraatvloer van pvc is praktisch, terwijl de uitstraling van de vloer niet onder doet aan een authentieke houten visgraatvloer. Heeft u vloerverwarming? Een houten visgraatparketvloer gaat werken en wijken, waardoor er scheuren en spleten kunnen ontstaan. Hierdoor gaat de vloer kraken. Bij onze duurzame pvc-visgraatvloer vermijdt u deze nadelen. Vraag gratis een demobox met stalen aan om verschillende vloeren met elkaar te vergelijken. De inhoud van de demobox stelt u zelf samen door middel van de vloerconfigurator. Hiermee is het ook mogelijk om uw favoriete vloer digitaal tot leven te laten komen in uw eigen woonkamer, bijvoorbeeld een zwarte visgraatvloer van pvc.

Neem bij vragen contact met ons op

De collectie vloeren van Hebeta bestaat uit pvc, karpet, tapijt en laminaat. Ervaar de kwaliteit van onze vloeren in een van onze verkooppunten bij u in de buurt. Heeft u een vraag of wilt u om een andere reden contact opnemen met ons kantoor? Bel naar (038) 385 52 34 of e-mail naar info@hebeta.nl. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar de perfecte visgraatvloer.