Vloerkleed geschikt voor vloerverwarming

✔ Specialisten sinds 1976

✔ Duurzaam gecertificeerd

✔ Vloerconfigurator

Wilt u een vloerkleed kopen dat geschikt is voor op een vloer met vloerverwarming? Hebeta is gespecialiseerd in vloeren van duurzame materialen. In ons assortiment vindt u naast prachtige matte pvc- en laminaatvloeren ook vloerkleed dat geschikt is voor vloerverwarming. Hierdoor geniet u optimaal van deze functie. Ontvangt u graag advies over de mogelijkheden voor uw vloer? Wij helpen u graag vanuit ons kantoor in Genemuiden.

Kies vloerkleed met hoogwaardig design dat ook geschikt is voor vloerverwarming

In ons assortiment vindt u vloerkleed dat uitermate geschikt is voor vloerverwarming. Kies uit vloerkleed voor thuis of voor het zakelijke segment. Vloerkleed voor thuis leent zich uitstekend voor de aankleding van bijvoorbeeld de slaapkamer of de kinderkamer. Ontdek onze botanicus-serie en lig op een mostapijt of bijvoorbeeld een bed van herfstbladeren. Onze collectie onderscheidt zich van grotere woonmerken dankzij onze hoge kwaliteit, kleurechte eigenschappen en de betaalbare prijs. Kies vandaag nog voor luxe, zacht vloerkleed dat ook geschikt is voor vloerverwarming. In ons assortiment vindt u ook andere typen vloeren, bijvoorbeeld hoogwaardig pvc met Hongaarse punt-motief.

Bezoek een verkooppunt bij u in de buurt voor persoonlijk advies

Bezoek een van onze gespecialiseerde verkooppunten of bekijk de collectie online om een vloerkleed te kopen dat geschikt is voor op een vloer met vloerverwarming. Voor persoonlijk advies of meer informatie over onze collectie, neemt u contact op met onze klantenservice. Dat kan door te bellen naar (038) 385 52 34 of door te e-mailen naar info@hebeta.nl. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor duurzame vloerverwarming.